WIV group: představení realizačního týmu

Dalším týmem, který Vám prezentujeme, je naše realizační a projektová jednotka, klíčová pro převádění investičních příležitostí na realitu. Tento tým pečlivě vybírá a analyzuje potenciální investice, aby zajišťoval, že každý projekt je nejen strategicky vhodný, ale i finančně výhodný. Díky jejich hlubokému porozumění trhu a analytickým schopnostem, naše firma efektivně a přesně realizuje své vizionářské projekty. Tento přístup nám umožňuje stát se lídry v našem oboru, s projekty, které nejen prosperují, ale i posouvají hranice možného.


Nebudou chybět ani osobní příběhy a perspektivy členů týmu, které obohacují firemní kulturu a vytvářejí neopakovatelnou atmosféru ve WIV group 💜.

Realizační tým

Pečlivý výběr a analýza investic

Tým pečlivě zkoumá tržní trendy, finanční výkonnost a možnosti růstu projektů, aby zajistil, že každá investice maximálně přispívá k portfoliu naší společnosti.

Strategické plánování

Vyvíjí komplexní plány zahrnující cíle, časové rámce a rozpočty, což umožňuje systematické sledování pokroku a optimalizaci zdrojů - finančních, stejně jako nefinančních.

Řízení projektů

Sleduje vývoj projektů, zajišťuje koordinaci mezi různými týmy a dodržování plánů a rozpočtů, čímž minimalizuje zpoždění a překročení nákladů.

Komunikace se zainteresovanými stranami

Udržuje pravidelnou komunikaci s investory, partnery a veřejnými institucemi, informuje je o pokroku a řeší případné obavy.

Kontrola kvality a dodržování předpisů

Zajišťuje, že projekty splňují všechny normy a zákonné požadavky, čímž předchází budoucím problémům a zvyšuje hodnotu investice.

Hodnocení rizik

Systematicky identifikuje potenciální rizika projektu a vyvíjí strategie pro jejich řešení nebo minimalizaci, čímž chrání investici a zvyšuje šance na úspěch.

Členové týmu

Sára Gažiová - provozní manažerka

"Ahoj všichni, jmenuji se Sára a ve firmě WIV group působím jako provozní manažerka již rok a půl. Mou náplní je organizovat a spravovat všechny administrativní záležitosti, které se týkají naší kanceláře. Spolupracuji s kolegy s velkou péč. Vždy se snažím jim pomoci a přispět tak k pozitivní atmosféře. Při práci jsem důkladná a vždy dbám na důležité detaily. Jsem ráda, že mohu svoje schopnosti využít k tomu, abych zajistila plynulý chod kanceláře a ulehčila práci ostatním zaměstnancům. Je pro mě potěšením vidět, jak se firma rozvíjí a důvěra, kterou mi byla svěřena, mě motivuje k neustálému zdokonalování.


Mimo jiné jsem si našla zálibu pro různé aktivity, které mi pomáhají udržovat vyvážený životní styl. Jednou z nich je například jóga, která mi pomáhá nalézt klid a zlepšuje moji fyzickou kondici. Pravidelným cvičením jógy se také učím lépe se soustředit a řídit své emoce. Dalším koníčkem, který si užívám ve svém volném čase je pečení u kterého využiji svoji kreativitu a vždy si odpočinu.


Jsem vděčná, že můžu využít své dovednosti v práci a zároveň si vychutnávat své oblíbené volnočasové aktivity. Těším se na další roky strávené ve WIVu , ve kterých budu moci i nadále přinášet své nejlepší výsledky."

Sabina Adlerová - asistentka obchodního ředitele

"Jsem maminka na mateřské dovolené, která miluje aktivní život a práci. Zvířata a cestování jsou mé velké vášně. Když najdu chvilku volna, věnuji se Thaiboxu, což mě nabíjí energií a posiluje. 


Můj koníček je pečení dortů a cukrovinek. Sním o tom, že jednoho dne si k mé práci ještě otevřu svou vlastní kavárnu, kde budu moci nabízet své sladké výtvory. Chci vytvořit příjemné místo, kde si maminky mohou odpočinout, zatímco jejich děti se budou bavit v dětském koutku.


V práci jsem asistentka obchodního ředitele. Moje spolehlivost a schopnost držet krok s náročným pracovním tempem jsou vlastnosti, které mi pomáhají uspět jak v profesním, tak v osobním životě."

Jiří Doležel - junior project manager

"Ahoj! Jsem Jiří. Na mé pozici junior projektového manažéra zpracovávám jednotlivé nabídky na výkupy nemovitostí, tvořím tak základní podklady pro vedení. Dále se podílím na vyhodnocování ekonomiky jednotlivých developerských příležitostí a tím si vytvářím první náhled na budoucí realizace, o které se budu starat pod vedením ředitele projektové realizace v Česku - Daniela Vlčka. Samozřejmostí jsou i ty menší realizace výstavby a rekonstrukce rodinných domů a bytů. 


Motivuje mě, když mohu vedení sdělit svůj úhel pohledu a jsem rád za jejich zpětnou vazbu. Týká se to vyhodnocování ekonomiky jednotlivých investičních případů a kreativity/představy při vdechování života novým developerským projektům a starším domům. Cílem je dělat co mě baví a růst zároveň s firmou, která mi otevírá příležitost začít s vlastním portfoliem pro klienty.


Jsem aktivní člověk, nechybí tedy sport - fotbal, snowboard, běhání, fitko...Mám rád adrenalin a výzvy, které mě posouvají nejen v profesním, ale i v osobním životě. Slovo problém nemám ve slovníku a vždy se snažím vše řešit s úsměvem a pozitivním přístupem: někdo hledá výmluvy a někdo způsoby."

Pokud máte dotazy, nevíte kde a jak začít, nebo Vás láká zjistit víc o tom, kam byste Vaše peníze mohli uložit s cílem jejich zhodnocení, klidně nám zanechte zprávu níže. Jsme tu pro Vás, abychom Vám pomohli najít ty nejlepší příležitosti.

Líbil se vám článek? Sdílejte ho se svými přáteli!
Chcete se dozvědět více ze světa investic a nemovitostí? Registrujte se zdarma na naši online konferenci!

Online konference

NA TÉMA

STABILNÍ INVESTIČNÍ PŘÍLEŽITOSTI NA DNEŠNÍM NEMOVITOSTNÍM TRHU

15. KVĚTNA
18:00
ONLINE
1. ÚNORA
18:00
ONLINE

Registrujte sa zadarmo