WIV group: představení týmu Back Office

Každý den naše firma vytváří hodnoty a poskytuje služby, které jsou výsledkem precizní práce a spolupráce různých oddělení. Tyto týmy jsou jako jednotlivé kousky puzzle, které dohromady tvoří dokonalý obraz naší společnosti. Ačkoliv jejich práce může být někdy navenek méně viditelná, je neocenitelná. V této sérii článků se s Vámi podělíme o příběhy oddělení, která tvoří základ naší firmy.


Každý článek se zaměří na jiné oddělení, představí jeho klíčovou roli ve firmě, a přiblíží, jak jejich každodenní práce ovlivňuje celkový úspěch. Budeme sdílet také osobní zkušenosti a pohledy jednotlivých členů týmu, které přispívají k jedinečné atmosféře a kultuře naší firmy.


Tato série článků je příležitostí ukázat, že úspěch naší společnosti není jen výsledkem čísel a strategií, ale především lidí, kteří za nimi stojí. Připojte se k nám a poznejte příběhy našich oddělení. Objevte s námi příběhy lidi, které tvoří opravdové srdce WIV group 💜.

Tým Back Office

Komunikace s obchodními partnery a klienty

Naši pracovníci Back Office jsou prvním kontaktním bodem pro naše partnery a klienty. S pochopením a pozorností ke každému detailu se starají o to, aby všechny dotazy a požadavky byly zodpovězeny srozumitelně a včas. Jsou to právě oni, kdo udržuje naše vztahy s partnery a klienty silné a pozitivní.

Příprava podkladů k fakturaci

Tým Back Office pečlivě připravuje všechny fakturační dokumenty. S důrazem na přesnost a pořádek zajišťují, že každá faktura je připravena správně, což je základem pro transparentní a hladký fakturační proces.

Zpracování příchozích objednávek

Náš tým Back Office zajišťuje, že každá objednávka je zpracována s péčí a pozorností. Sledují každý krok procesu, aby se ujistili, že každý produkt nebo služba je doručena včas a podle očekávání našich klientů. Tato pečlivost je základem pro udržení spokojenosti klientů a pro budování dlouhodobých vztahů.

Základní hodnoty

Důraz na spolehlivost, zodpovědnost, péči a smyl pro pořádek. Tyto hodnoty jsou základem práce našeho týmu Back Office. Jejich každodenní úsilí a pečlivost zajišťují, že naše firma může efektivně fungovat a růst.

Členové týmu

Kristýna Hudková - manažerka Back Office

"Ahoj, jsem Kristýna a mým posláním ve společnosti WIV group je zajišťovat plynulý chod administrativních procesů na pozici manažerky Back Office. Zodpovídám za správu dokumentů, tvorbu smluv, komunikaci s klienty a obchodními partnery. Moje pracovní heslo zní: Spokojenost klienta, či obchodního partnera, se rovná má spokojenost.


Jsem hrdá na to, že již rok a půl mohu přispívat k úspěchu naší společnosti. Jsem člověk plný kreativity, touhy tvořit a objevovat nová místa. Ráda cestuji, neboť každá cesta je příležitostí k obohacení a rozšíření mých obzorů. Také se ráda účastním nějaké fyzické aktivity, například jógy, tenisu a badmintonu, které mi pomáhají "vypnout" a nalézt rovnováhu v mém každodenním životě."

Lucie Hývnarová - asistentka Back Office

"Moje jméno je Lucie a od nového roku pracuji ve WIV group na pozici asistentky Back Office. Moje role zahrnuje širokou škálu úkolů, které přispívají k plynulému a efektivnímu chodu naší firmy. Jako člen týmu Back Office u je mou zodpovědností vytvářet smlouvy a zajišťovat jejich správné odeslání klientům. Dále jsem aktivně zapojena do komunikace s našimi klienty a obchodními partnery, zodpovídám jejich dotazy, vyřizuji jejich požadavky a poskytuji informace o našich produktech. Má práce vyžaduje nejen preciznost a organizační schopnosti, ale také schopnost efektivně komunikovat s klienty a obchodními partnery.


Ve svém volném čase se pak ráda věnuji turistice, cestování a poznávání nových míst, ať už v ČR nebo v zahraničí. Mým největším cestovatelským snem je jednou navštívit Austrálii a Nový Zéland. Dalším mým koníčkem je pořádání různých aktivit pro děti, jako jsou adaptační kurzy, školní výlety a tábory. Jako instruktorka se snažím vytvářet prostředí, ve kterém se děti mohou bavit, učit se a rozvíjet své schopnosti."

Monika Kuciánová - klientská podpora

"Ahoj! Jmenuji se Monika a do WIV group nastoupila na podzim roku 2023. Do Brna jsem se přestěhovala kvůli studiu a nadchlo mě natolik, že jsem zde i po studiu zůstala. K nemovitostem mě to vždy táhlo, první realizace byla již v dětství zahradní domek.


Na mé pozici klientské podpory jsme spokojená, jelikož mě to vždy táhlo k tomu se starat jak o lidi, tak i o zvířata. Vyzkoušela jsem pomáhajících profesí dost, ale po čase mi začalo připadat, že v nich moc není prostoru pro posun a také zájem vedení o rozvíjení dovedností personálu zde chyběl. Do WIV group jsem došla s vírou, že zde by mi pozice klientské podpory mohla dát smysl ve všech segmentech, které by mé práci dávaly smysl. A tak se již stalo. Starám se o klienty WIVu, se kterými mám možnost sdílet společné úspěchy a prožívat tak část života s nimi. Zároveň jsou zde pravidelné školení a managementu záleží na rozvoji jejich pracovníku.


Ve svém volném čase ráda běhám, věnuji se turistice, zahrádkaření, krav maga, downhillu a motorce. V poslední době ale spíše jejím opravám než ježdění."

Pokud máte dotazy, nevíte kde a jak začít, nebo Vás láká zjistit víc o tom, kam byste Vaše peníze mohli uložit s cílem jejich zhodnocení, klidně nám zanechte zprávu níže. Jsme tu pro Vás, abychom Vám pomohli najít ty nejlepší příležitosti.

Líbil se vám článek? Sdílejte ho se svými přáteli!
Chcete se dozvědět více ze světa investic a nemovitostí? Registrujte se zdarma na naši online konferenci!

Online konference

NA TÉMA

STABILNÍ INVESTIČNÍ PŘÍLEŽITOSTI NA DNEŠNÍM NEMOVITOSTNÍM TRHU

29. KVĚTNA
18:00
ONLINE
1. ÚNORA
18:00
ONLINE

Registrujte sa zadarmo