WIV group: představení obchodního týmu

Dalším nezbytným týmem, bez kterého by naše skupina nemohla fungovat je náš obchodní tým, který tvoří srdce našich akivit jako nemovitostní skupiny. Obchodní tým, pod vedením Ing. Jakuba Fleka, MSc., je naše poslední složka, která úzce propojuje všechna ostatní oddělení. 


Prozkoumejte osobní příběhy a pohledy členů našeho týmu, které odrážejí jedinečnou kulturu naší společnosti a které jsou klíčem k utváření nezapomenutelné atmosféry ve WIV group 💜.

Obchodní tým

Převzetí nemovitostí od realizačního týmu

Naše obchodní oddělení začíná proces tím, že přebírá nemovitosti od našeho realizačního týmu. Tento krok zahrnuje prozkoumání každé nemovitosti, aby se určil její potenciál a další kroky v investičním procesu.

Hledání investorů a propojování s nájemníky

Pro každou nemovitost oddělení vyhledává vhodné investory do nemovitostí a projektů. Podle situace může také propojit nájemníky s investory nebo rozhodnout o zařazení nemovitosti do vlastního investičního portfolia skupiny.

Správa a tvorba portfolia skupiny

Obchodní oddělení se aktivně podílí na tvorbě a správě investičního portfolia skupiny, což zahrnuje rozhodování o akvizicích, prodejích a strategickém směřování.

Komunikace s klienty a správa jejich portfolií

Vedle vlastního portfolia skupiny obchodní oddělení spravuje také osobní portfolia našich klientů, které jsou efektivně diverzifikované. S klienty udržuje dlouhodobé a pevné vztahy, což zahrnuje pravidelnou komunikaci telefonicky nebo osobně a upravování strategií dle jejich specifických potřeb a dynamických změn na trhu.

Finanční analýza a reportování

Nakonec obchodní oddělení provádí důkladné finanční analýzy a pravidelně reportuje výsledky do back-office. Tato spolupráce a předávání informací zajišťují, že jsou všechny finanční aspekty v rámci naší skupiny správně monitorovány a řízeny.

Členové týmu

Marek Fischer - obchodní manažer

"Krásný den, mé jméno je Marek Fischer, a jsem manažerem obchodu pro nemovitostní skupinu WIV group v Brně.


V dnešní době bývají manažeři obchodu často považováni za tváře bezduchých byrokratických světů, ale občas se objeví příběhy, které osvěží naše pohledy na tuto oblast.


Pocházím z malebného městečka Uničov a od mládí jsem se ponořoval do světa not a tónů. Má vášeň pro umění byla evidentní již v útlém věku a provázela mě v době studií na hudební konzervatoři a JAMU v Brně. Postupně jsem však začal objevovat nejen rytmy a melodie, ale i kouzlo obchodního světa, jelikož studium hry na trumpetu, mě utvrdilo v tom, že studuji řemeslo a ne schopnosti jak toto vše prodat. Moje první kroky směřovaly k provozování malého hudebního klubu, kde jsem se snažil vytvořit prostředí, kde umělci mohou rozkvést.

Touha a zápal pro obchod mě však přivedly k nečekaným možnostem. Po úspěšné kariéře vedení hudebního klubu jsem se rozhodl vstoupit do obchodního světa. Přes nejrůznější zvraty a výzvy se mi podařilo vstoupit do světa obchodování na burze, kde jsem rychle získal respekt jako obchodník a office manažer v Madridu (Španělsko).


Nakonec mě osud zavedl k nemovitostní skupině WIV group, kde pracuji jako obchodník a mám na starosti celé obchodní oddělení a správu portfolia klientů. Moje schopnost číst trhy a energie, kterou vkládám do své práce, mě posunuly výše. Dnes jsem ostřílený obchodník, který spojil uměleckou citlivost s pragmatismem obchodu. Můj příběh ukazuje, že obchodní svět nemusí být odtržen od umění; naopak, může být plodem spojení vášně a praktického jednání.


Připomínám Vám, že cesta obchodníka může být plná nečekaných zvratů, a umělecká vizionářství mohou najít své místo v pragmatickém světě obchodu."

Dominik Kučera - key account manažer

"Krásný den, mé jméno je Dominik Kučera a mám na starost navazování nových partnerských vztahů a stávající partnery u nás ve WIV group. Tuhle práci dělám proto, že mě naplňuje její nevyzpytatelnost a to, že člověk se nikdy nenudí.


Mimo jiné si rád užívám i klidné večery za pianem, kdy si můžu udělat čaj, sednout si a uvolnit se u mé oblíbené hudby, kterou si hraji. Víkendy tak rád trávím procházkami se psem ve volné přírodě, kde si můžu po celém týdnu dopřát blažený odpočinek.


Pokud stihnu z práce dojít i někdy dřív, tak mě hodně baví vaření, protože si na druhý den můžu dopřát na oběd mé oblíbené jídla."

Jakub Konečný - obchodník senior

"Ve WIVu jsem skoro od samého počátku. Baví mě, že se podílím na budování firmy a rostu společně s ní. 


Nastavuji zde investiční portfolia klientům a řeším s nimi, jak se mohou nejlépe podílet na našich nemovitostních projektech. Také vyhledávám a navazuji spolupráce s novými partnery a investory, kteří se zajímají o konzervativní investiční příležitosti na dnešním trhu.


Nejvíce mě baví s klienty řešit nákupy investičních nemovitostí. Pro své klienty vyhledávám výnosové investiční nemovitosti, které nakupují pod běžnou tržní cenou již s nájemníky a budují si tak s námi své vlastní menší nemovitostní portfolio.


Osobně se se volném čase zabývám investicemi, zkoumáním trhu a vedu svou menší firmu, která rozváží potraviny a občerstvení v noci po Brně. O víkendech rád chodím na hory, v zimě na lyže a také se starám o své včely. Se včelami souvisí má další činnost a to je ta, že dělám projekty na sázení stromků. Za poslední 3 roky jsme se známými zasadili přes 300 stromů."

Tom Nečas - obchodník

"Zdravím, jmenuji se Tom. Ve WIV group působím už skoro rok. I když jsem se na mou pozici obchodníka dostal náhodou, jsem rád, že se tak stalo. Ve WIV group pracuji přímo s našimi klienty, ať už stávajícími nebo potenciálními. Nastavuji s nimi jejich investiční portfolia a hledám s nimi další vhodná investiční řešení pro ně. Jsem dost komunikativní, takže práce za telefonem mi vyhovuje.


V rámci mé práce vyhledávám potenciální spolupracovníky, se kterými se naše cíle shodují a se kterými můžeme společně přispívat k růstu naší firmy. Motivuje mě, že se můžu přímo podílet na dosahování cílů naší firmy a že moje práce je součástí něčeho smysluplného.


Ve volném čase sportuji v gymu nebo boxuji. Už od malička jsem byl k tomu veden a je to pro mě způsob, jak si vyčistit hlavu. Tím, že prostředí, ve kterém pracuji je vysoce dynamické, rád si odpočinu při dobrém filmu nebo seriálu.


Jsem vděčný za to, že WIV group mi dal kolem mě lidi, na které se můžu spolehnout a kteří mě táhnou vpřed. Společně dosahujeme nových vrcholů."

Daniel Čapka - junior obchodní konzultant

"Jmenuji se Daniel Čapka, je mi 22 let a vyrostl jsem v Břeclavi. Jako každý druhý jsem po škole vystřídal pár zaměstnání, než jsem našel monotónní práci která byla snesitelná. Netrvalo ale dlouho, než jsem si uvědomil, že taková práce mi už nic kromě peněz nedává. Uvnitř sebe jsem cítil touhu se v životě posunout dál, čelit novým výzvám a tak jsem se přestěhoval za prací do Brna.


Nyní tak pracuji v investiční nemovitostní skupině WIV group. V extrémně konkurenčním prostředí investic mám na starost management portfolií svých klientů a navazování nových dlouhodobých obchodních vztahů. Obchod je obor který mě nutí ze sebe vykřesat každý den maximum.


Komunikace s lidmi je dovednost, která je nesmírně užitečná i mimo práci. Proto mě baví to, co dělám. Je to náročné a to mě  naplňuje. Svůj volný čas tak věnuju převážně odpočinku, ale zábavu si samozřejmě taky neodpustím."

Pokud máte dotazy, nevíte kde a jak začít, nebo Vás láká zjistit víc o tom, kam byste Vaše peníze mohli uložit s cílem jejich bezpečného zhodnocení​, klidně kontaktuje jednoho z našich obchodníků přímo, nebo nám zanechte svůj kontakt níže. Jsme tu pro Vás, abychom Vám pomohli najít ty nejlepší investiční příležitosti. Budeme se těšit na spolupráci!

Pokud nejste investor, ale máte nemovitost, kterou byste rádi prodali, můžete nás kontaktovat také s požadavkem o odkup Vaší nemovitosti.

Líbil se vám článek? Sdílejte ho se svými přáteli!
Chcete se dozvědět více ze světa investic a nemovitostí? Registrujte se zdarma na naši online konferenci!

Online konference

NA TÉMA

STABILNÍ INVESTIČNÍ PŘÍLEŽITOSTI NA DNEŠNÍM NEMOVITOSTNÍM TRHU

15. KVĚTNA
18:00
ONLINE
1. ÚNORA
18:00
ONLINE

Registrujte sa zadarmo