WIV group: představení marketingového týmu

Dalším týmem, který Vám prezentujeme je náš marketingový tým. Hraje klíčovou roli nejen v propagaci našich služeb, ale především ve směřování a upevňování identity naší značky na trhu - ať už se jedná o fyzické nebo digitální prostředí. Jeho úsilí je zaměřeno na šíření pozitivního povědomí o naší značce a na to, aby značka rezonovala s našimi hodnotami a vizí jak u stávajících, tak u potenciálních klientů. Aby bylo možné dosáhnout těchto cílů, marketingové oddělení úzce spolupracuje se všemi odděleními naší společnosti, což zajišťuje konzistentnost v komunikaci a efektivitu ve všech aspektech naší činnosti.


Přečtěte si osobní příběhy a perspektivy našich týmových členů, které přinášejí jedinečný pohled na kulturu naší společnosti a přispívají k vytvoření nezapomenutelné atmosféry u nás ve WIV group 💜.

Marketingový tým

Tvorba reklamních materiálů

Náš marketingový tým vytváří reklamní materiály, které nejen informují o našich produktech a službách, ale také odrážejí hodnoty naší značky a budují s klienty silné vazby.

Komunikace přes sociální sítě

Naše přítomnost na sociálních sítích není jen pasivní. Náš marketingový tým se aktivně zapojuje do dialogu se zákazníky, odpovídá na jejich dotazy a sdílí obsah, který je pro ně hodnotný a zajímavý.

Styk s veřejností a PR

Naše PR aktivity jsou zaměřeny na budování a udržování pozitivního obrazu naší společnosti ve veřejném prostoru, přičemž klíčový důraz je kladen na transparentnost a otevřenou komunikaci.

Tvorba grafiky

Grafický design hraje zásadní roli v tom, jak je naše značka vnímána veřejností. Pečlivě vytvořené vizuály pomáhají zvýšit angažovanost klientů, obchodních pratnerů a sledovatelů a posílit tak identitu naší značky nejen na trhu, ale i v povědomí veřejnosti.

Psaní blogových článků

Naším cílem je poskytovat sledovatelům nejen reklamu, ale také cenné informace z naší oblasti působení. Pravidelně publikujeme články o trhu s nemovitostmi a investování, které čtenářům nabízejí hlubší vhled do odvětví.

Publikace podcastu

Náš Československý nemovitostní podcast nám umožňuje oslovit naše publikum inovativním způsobem, sdílet s nimi naše znalosti, příběhy a zkušenosti, což také přispívá k budování silného a pevného vztahu.

Členové týmu

Adéla Šašinková - marketingová manažerka

"Ahoj, jsem Adéla Šašinková, a pokud bych se měla popsat pár slovy, řekla bych, že jsem whirlwind energie s jasnou vizí a srdcem na dlani. 


Jako marketingová manažerka ve WIV group jsem každým dnem ve víru kreativity a strategického plánování. Miluji, když mohu vést svůj tým k úspěchu, a to s přesně takovou dávkou pevné ruky a empatie, jakou situace vyžaduje. Snažím se neustále posouvat sebe i své okolí vpřed, zůstat pokorná a nikdy neztrácet z očí cíl. Věřím, že s tímto přístupem můžeme společně dosáhnout výjimečných věcí.


Mám ráda, když jsou věci na svém místě – ať už jde o pixel-perfektní design na našich webových stránkách nebo o dobře promyšlenou marketingovou strategii.

Když se věci nehýbou správným směrem, dokážu být tvrdá, ale vždy s cílem posunout nás všechny vpřed. Jsem hrdá na to, co jsme s týmem ve WIV group vybudovali. Mentorování mladých talentů a sledování jejich růstu a rozvoje je pro mě obrovským zdrojem radosti a naplnění. Věřím, že schopnost čelit výzvám a hledat řešení je klíčová, a jsem pyšná na to, že tuto vlastnost mám.

 

Mimo práci? Tam mě najdete buď za klavírem, jak relaxuji, nebo na motorce v poušti, jak čerpám adrenalin do žil. Miluji čas strávený sama se sebou, ať už je to s dobrou knihou v ruce, při yoze nebo ve fitku. Tyto aktivity mi pomáhají udržet rovnováhu v kontrastu a nabíjet mě energii pro mé profesní i osobní životy.

 

Ať už jsem kdekoliv, snažím se žít podle svého oblíbeného motta "no pain, no gain" – protože vím, že za každým úspěchem stojí práce a odhodlání."

Mgr. Petrana Erdelská - PR manažerka

"Ahoj, som Peťa. Teší ma!


Už vyše roka som súčasťou WIV group a môžem s radosťou povedať, že každým dňom, či už na profesionálnej alebo osobnej úrovni, rastiem a rozvíjam sa. Po skončení vysokej školy v Bratislave som sa vybrala na cestu hľadania ideálneho miesta, kde by som mohla začať budovať svoju kariéru. Nakoniec ma táto cesta zaviedla až do Brna, priamo do WIV group.


V našom marketingovom tíme mám na starosti väčšinu tvorby textov, ktoré chystám na web - vrátane SEO, do e-mailovej komunikácie, prípravy podkladov do podcastu, ale hlavne do tohoto blogu, ktorý teraz čítate. Písať pre ľudí a komunikovať s nimi ma baví a som hrdá na to, že aj ja môžem takýmto malým dielom prispieť do pridanej hodnoty, ktorú ako firma na trhu tvoríme.

V kombinácii s komunikáciou s externými pracovníkmi sa teda starám o celkové šírenie pozitívnej mienky našej značky v povedomí zákazníkov a širšej verejnosti.

 

WIV group pre mňa však znamená viac, než len prácu. Teším sa nielen z pracovného prostredia, ale aj zo skvelých ľudí okolo mňa. Je skutočne cenné, keď Vaši kolegovia sú zároveň priatelia, na ktorých sa môžete vždy spoľahnúť.

 

Mimo práce som celkom bežné dievča s obyčajnými záujmami – milujem trávenie času s rodinou a priateľmi, cestovanie, objavovanie nových miest a kultúr a stretávanie nových ľudí. Mojou srdcovkou je Paríž, kde som prežila aj časť svojho života a veľmi rada sa tam vždy vraciam. Rovnako, ako som od malička zvyknutá na meniace sa prostredie, aj v dospelosti neustále hľadám nové impulzy, ktoré by rozprúdili môj každodenný život a urobili ho o niečo zaujímavejší - inými slovami, neobsedím na jednom mieste príliš dlho. A samozrejme, nemôžem odolať dobrému jedlu a relaxácii pri filme alebo seriáli."

Silvie Molková - správce sociálních sítí

"Ahoj, jsem Silva a ve WIV group pracuji jako správce sociálních sítí. Velkou část svého pracovního života jsem cítila, že tvorba obsahu, grafické práce, texty a marketing obecně je něco, co mě určitým způsobem láká a chtěla bych se v tomto oboru dále vzdělávat. Díky WIV group se mi tento můj směr v životě naplňuje a každý den zde mám možnost se rozvíjet a učit se nové věci.


Jsem vděčná za tým lidí, se kterými můžu každý den pracovat na rozvoji našich marketingových aktivit a posouvat tak WIV group kupředu.


Náplní mé práce je z velké části správa sociálních sítí. To v zásadě zahrnuje tvorbu obsahu, ať už se jedná o statické příspěvky, videa, reels na všechny sociální platformy, psaní textů, následnou publikaci, komunikaci a interakce se sledujícími, správu reklam.

Jeden z našich větších marketingových projektů je i Československý nemovitostní podcast, na jehož postprodukci se z velké části také podílím.

 

A jak nejraději trávím svůj volný čas? Pravidelně chodím do posilovny a sauny, občas se podívám na nějaký zajímavý seriál a snažím se také číst. Jsou to jedny z mých nejoblíbenějších volnočasových aktivit, díky kterým si vyčistím hlavu a načerpám novou energii."

Pokud máte dotazy, nevíte kde a jak začít, nebo Vás láká zjistit víc o tom, kam byste Vaše peníze mohli uložit s cílem jejich zhodnocení, klidně nám zanechte zprávu níže. Jsme tu pro Vás, abychom Vám pomohli najít ty nejlepší příležitosti.

Líbil se vám článek? Sdílejte ho se svými přáteli!
Chcete se dozvědět více ze světa investic a nemovitostí? Registrujte se zdarma na naši online konferenci!

Online konference

NA TÉMA

STABILNÍ INVESTIČNÍ PŘÍLEŽITOSTI NA DNEŠNÍM NEMOVITOSTNÍM TRHU

1. KVĚTNA
18:00
ONLINE
1. ÚNORA
18:00
ONLINE

Registrujte sa zadarmo